Over ons

Ik ben Arjan de Vroege, inmiddels alweer 51, geboren en opgegroeid in Delft. Sinds 2018 woon ik in Ursem samen met mijn vrouw Kitty. Ik golf zelf inmiddels ruim 12 jaar en heb gelukkig mijn vrouw ook kunnen “besmetten” met het golfvirus en je zal haar dan ook regelmatig in onze winkel tegenkomen.

Golf is een grote passie van mij en daarnaast vind ik het leuk om verscheidene dingen zelf te ontwerpen, oplossingen te bedenken om het vervolgens ook te gaan maken. Zo ben ik thuis ook ooit begonnen met het vervangen van grips en het uit elkaar halen van golfclubs om te zien hoe dit werkt. Je zou kunnen zeggen dat de interesse hierin ietwat uit de hand is gelopen, en dat heeft mij doen besluiten om een opleiding tot golffitter/clubbuilder te volgen en een eigen winkel op te zetten.
Om zo van mijn hobby mijn beroep te kunnen maken.

Een voorbeeld hiervan is dat ik nooit begreep dat je een nieuwe puttergrip kon zien en voelen, maar uitsluitend op een plastic staafje! Niet echt realistisch in mijn ogen.

Dit moet toch anders kunnen en zo heb ik mijn grip fitting systeem hiervoor ontwikkeld, zodat je de grip kan testen op een Putter en zodoende dus ECHT kan voelen het zou zijn als je die erop zou laten zetten.

Heb je zelf dingen waarvan je denkt dat dit anders of beter zou kunnen, laat het me weten!!